Четвер, 28.03.2024, 18:14


Ви увійшли як    Гість   |  Вітаю Вас Гість  |   RSS

Головна  |  Мій профіль  |  Реєстрація  |  Вихід  |  Вхід


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 598
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вы можете встановити кнопку персонального сайту Ігоря Миколайовича Окуленка в себе на сайті:

 Сайт Ігоря Миколайовича Окуленка



Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2014 » Січень » 28 » Звернення Спілки офіцерів України до матерів і дружин бійців "Беркут"...
19:40
Звернення Спілки офіцерів України до матерів і дружин бійців "Беркут"...


ЗВЕРНЕННЯ

 

Всеукраїнської організації «Спілка офіцерів України»

до матерів і дружин бійців «Беркуту» та

інших спеціальних підрозділів МВС України

 

ШАНОВНІ УКРАЇНСЬКІ ЖІНКИ !

 

Ми, генерали, адмірали, офіцери - ветерани Збройних Сил України, Міністерства Внутрішніх справ та Служби безпеки України звертаємось до Вас з вірою, що наше звернення досягне Ваших материнських сердець і надією, що Ви дослухаєтеся до нас.

Дорогі сестри!

Світова спільнота стала свідком, як з метою збереження своїх багато мільярдних статків, отриманих від пограбування Українського народу та з метою уникнення відповідальності за свої злочинні дії владний режим Януковича розпалив в Україні громадянську війну.

Для цього під прикриттям спланованої дезінформації Світової спільноти про мирних протестувальників із звинуваченням їх в екстремізмі та тероризмі владний режим використовує всі державні інституції, у тому числі Верховну Раду України, Кабінет Міністрів України, Міністерство внутрішніх справ, Генеральну прокуратуру, суди всіх інстанцій, окремі продажні ЗМІ для знищення мирного протесту Українського народу. Владний режим масово використовує людей, найманих за плату, озброєних та координованих співробітниками МВС, для запровадження терору у Києві, зокрема, для наведення атмосфери страху серед населення у спосіб побиття на вулицях мирних киян, нищення їх майна та інших злочинних дій, викрадення і катування активістів мирних протестів.

Владний режим перетнув межу! Віктор Янукович вдався до силового сценарію розгону Майдану. У Києві під час подій на вулиці Грушевського бійцями загонів спеціального призначення було вбито чотирьох активістів протестних акцій, а п’ятий, ними поранений, був закатований провладними бандитами в лісі. Працівники МВС викрадають з лікарень і катують поранених людей, приблизна кількість яких складає до сотні осіб.

Цього не робили навіть німецькі окупанти!

Бійці загонів спеціального призначення проти людей та журналістів застосовують зброю, у тому числі і вогнепальну, сльозогінний газ, шумові гранати, водомети(при мінусовій температурі повітря!), що заборонено відповідними міжнародними конвенціями.

Звертаємось до Вас, дорогі матері та жінки бійців спеціальних підрозділів МВС, з  закликом переконати своїх дітей і чоловіків не чинити злочинів і не виконувати злочинних наказів владного режиму, які ведуть до братовбивства!

Дехто з бійців «Беркуту» вже забруднив людською кров’ю свої руки і душу вбивством українця вірменського походження, прекрасної людини Сергія Нігояна та чотирьох інших українських патріотів.

Наслідуючи німецьких окупантів, вони роздягають на вулиці захоплених протестувальників догола при температурі -10Со  і принижують їх людську гідність, фотографуючись разом з катованими при підтримці сотень таких же потенційних катів та їх командирів, які заохочують ці катування.

Кожен з них понесе відповідну чинному законодавству України кару, а ганьба всього українського народу ляже на їх родини!

Прокляття за ці злочини ляже до сьомого коліна на родини цих підступних вбивць!

Не робіть своїх синів заручниками злочинного режиму Януковича, забирайте їх з цієї ганебної служби і наказуйте їм служити Українському народові, на вірність якому вони присягали!

Зупиніть синів, збережіть їхнє молоде життя, нехай ідуть на Майдан і стануть пліч о пліч з українцями патріотами, що мирно протестують проти злочинного владного режиму!

 

Слава Україні!                                                              Героям Слава!

 

 

Голова Спілки офіцерів України

Народний депутат України ІІ скл.,

капітан 1 рангу                                                       Євген Лупаков

 

«23» січня 2014 року


Інформаційно-аналітичний Центр ВОО СОУ

Переглядів: 514 | Додав: voosou | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Друзі сайту



Кнопка СОУ

Тернопільська СОУКнопка КРоСОУ

zampolit





Вы можете встановити кнопку сайту Вінницької обласної організації Спілки офіцерів України в себе на сайті:

 Вінницька обласна організація Спілки офіцерів України


Громадська Рада при УМВС України у Вінницькій області

Українська Православна Церква (ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА УКРАЇНИ) Вінницько-Тульчинська Єпархія

Антикорупційний сайт



Copyright www.voosou.at.ua© 2024

Безкоштовний хостинг uCoz