Четвер, 25.04.2024, 04:32


Ви увійшли як    Гість   |  Вітаю Вас Гість  |   RSS

Головна  |  Мій профіль  |  Реєстрація  |  Вихід  |  Вхід


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 598
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вы можете встановити кнопку персонального сайту Ігоря Миколайовича Окуленка в себе на сайті:

 Сайт Ігоря Миколайовича Окуленка



Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2016 » Липень » 6 » ЗВЕРНЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ ДО НАЙВИЩОГО КЕРІВНИЦТВА УКРАЇНИ
20:38
ЗВЕРНЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ ДО НАЙВИЩОГО КЕРІВНИЦТВА УКРАЇНИ

ПРЕМ’ЄР-МІНІСТРОВІ  УКРАЇНИ ВОЛОДИМИРОВІ  ГРОЙСМАНУ

КОПІЇ:         ПРЕЗИДЕНТОВІ  УКРАЇНИ  ПЕТРОВІ ПОРОШЕНКУ

                   ГОЛОВІ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ  ВОЛОДИМИРОВІ ПАРУБІЮ

   ВІЦЕ-ПРЕМ’ЄР МІНІСТРОВІ В’ЯЧЕСЛАВОВІ КИРИЛЕНКУ

   МІНІСТРОВІ ОСВІТИ І НАУКИ  ЛІЛІЇ ГРИНЕВИЧ    

№7  1.07. 2016 р 

        Пане Прем’єр - міністре!

     Звертається до вас об’єднана  Громада України для розв ‘язання найважливішої націє - і державотворчої проблеми в Україні - утвердження поки що в системі освіти україномовного середовища. 

      Постановою Кабінету Міністрів України № 1033 від 30.09 2009р. вже ставилася  ця проблема  на порядок денний, але при опорі не-чи антиукраїнських сил ( заяві лише однієї правоохоронної групи) її  не вдалося  вирішити, хоч була маса схвалень постанови. Влада здала цінності української нації купці чужинців . Зараз складаються інші, сприятливіші післяреволюційні умови;    подолано перший етап деколонізації і декомунізації – повалено ідолів, але не очищено ще голови і душі народу від маніакальних ідей прокомуністичних і промосковських сил. Та зараз ці сили  в Україні різко послаблені і в умовах війни розв’язання цієї проблеми якраз на часі, бо Московія війною відштовхнула від себе народ України. Отже, цю проблему вже  треба невідкладно (запізнилися на сім років і наслідками-жертвами Революції Гідності і війни з Московією) вирішити через систему освіти, припинивши зомбування молоді в освіті залишками зазомбованих прокомуністичних, промосковських сил та й пристосуванцями серед  учительсько - викладацького і керівного складу системи освіти  України, частини учнівської та студентської молоді.. А, подолавши зомбування молоді, можна буде поступово, як  наступний етап, долати пострадянський, постмосковський синдром серед середнього і старшого покоління до творення і збереження якого дочинилися бузувіри-україножери з чужої промосковської януковичівської структури. То ж не уподібнюймося до них.І тому український уряд має усунути україножерські наслідки колоніального режиму. Державною мовою повинні володіти всі громадяни України, а найкраще  освітяни.       

       Звернення, які подаємо Вам, направлені у ВРУ і у більшість гуманітарних структур  Кабінету  Міністрів, в т. ч. Міністрові освіти і науки, а також координаторам громадських організацій всіх областей та деяким головам ОДА.

       Кабінету Міністрів треба було б для творення україномовного середовища у освіті використати постанову №1033 від 30.09 2009 р. щодо націє - і державотворчого україномовного режиму, удосконаливши її; прийняти ВРУ законодавчу базу (про що направлено лист електронною поштою Голові Верховної Ради України п.А. Парубію), скористатися 10-ю статтею Конституції України, Законом про державну службу, ухвалою  Президента про національно - патріотичне виховання та Законами про освіту, що має бути основою для вирішення найважливішої проблеми – творення нації і держави, за яку  протягом 25 років ще влада не бралася. То ж треба скласти Державну програму з подолання пострадянського, постмосковського синдрому, головного гальма творення української нації і держави,поки що в освіті. І на цю найважливішу місію треба мобілізувати виконавчу службу для вирішення цієї проблеми. Громадські організації вже складають проект такої програми. То напевно треба було б скоординувати проекти владних структур та громадських організацій.

       Всеукраїнський форум «Українська альтернатива», Українська народна рада і всі українські національно – патріотичні сили не стоятимуть осторонь цієї проблеми. Отже, до складання програми дій і комплексного розв’язання проблеми з початком 2016-2017 навчального року. Таким чином, ПОЧАТОК НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ОГОЛОСИТИ РОКОМ-ФОРМУВАННЯ НАЦІЄ - І ДЕРЖАВОТВОРЧОГО УКРАЇНОМОВНОГО СЕРЕДОВИЩА В СИСТЕМІ ОСВІТИ, з утвердженням КУЛЬТУРИ МОВЛЕННЯ. Тільки такий шлях дає мовну, інтелектуальну, духовну (що є відмінною від Московії), надійну, справжню, на віки-для наступних поколінь НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ. І  найперше це-повна незворотна незалежність від «руского міра» . Інакше це - ілюзорно-ефемерна, вічно залежна від когось і від  чогось незалежність УКРАЇНИ.

Підтримують організатори звернення і проекту, працюватимуть на його втілення в життя 2 координатори від областей:

1.Вінницька область – Теклюк Анатолій і Окуленко Ігор

Переглядів: 446 | Додав: Snake | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Друзі сайту



Кнопка СОУ

Тернопільська СОУКнопка КРоСОУ

zampolit





Вы можете встановити кнопку сайту Вінницької обласної організації Спілки офіцерів України в себе на сайті:

 Вінницька обласна організація Спілки офіцерів України


Громадська Рада при УМВС України у Вінницькій області

Українська Православна Церква (ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА УКРАЇНИ) Вінницько-Тульчинська Єпархія

Антикорупційний сайт



Copyright www.voosou.at.ua© 2024

Безкоштовний хостинг uCoz