Середа, 24.04.2024, 17:46


Ви увійшли як    Гість   |  Вітаю Вас Гість  |   RSS

Головна  |  Мій профіль  |  Реєстрація  |  Вихід  |  Вхід


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 598
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вы можете встановити кнопку персонального сайту Ігоря Миколайовича Окуленка в себе на сайті:

 Сайт Ігоря Миколайовича Окуленка



Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2021 » Квітень » 19 » Звернення Головнокомандувача Збройних Сил України.
16:48
Звернення Головнокомандувача Збройних Сил України.

Звернення Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-полковника Руслана Хомчака / Statement by the Commander-in-Chief of the Armed Forces of Ukraine, Colonel-General Ruslan Khomchak (ENG⏬)

Останнім часом спостерігається нарощування російських військ уздовж державного кордону та на тимчасово окупованих територіях України. Такі дії викликані спробою вкотре випробувати нашу державу на стійкість та готовність дати гідну відсіч агресору, а суспільство – на єдність.

Як свідчить набутий за роки війни з російським окупантом досвід, у такій ситуації потрібні: врівноваженість, виваженість у рішеннях та консолідація зусиль органів державної влади, місцевого самоврядування, територіальних громад навколо законодавчо визначених можливостей, спрямованих на захист Української держави.

На цей час Генеральний штаб прогнозує всі можливі варіанти розвитку ситуації та визначає адекватні шляхи реагування. Наші розвідувальні структури пильно стежать за характером дій противника та моделюють подальший розвиток обстановки. У межах зазначеного, в різних областях нашої держави проводяться планові та позапланові збори резервістів та територіальної оборони, а також інші заходи відповідно до виконання завдань з оборони держави на потенційно загрозливих напрямках.

У зв’язку із зазначеним, прошу представників органів державної влади та місцевого самоврядування не нагнітати ситуацію та не розбурхувати панічні настрої в суспільстві. Звертаю увагу, що не варто зміщувати акценти створенням невизначених законом воєнізованих формувань. Адже подібна не скоординована діяльність може бути спекулятивно використана російською пропагандистською машиною для інформаційного підтвердження їхніх маніпулятивних та брехливих тверджень щодо ситуації в Україні.

У Збройних Силах України прийняті всі рішення щодо швидкого розгортання додаткових резервів та необхідних ресурсів у визначений законодавством України спосіб у разі загострення оперативної обстановки довкола нашої держави

У свою чергу, хочу вкотре зазначити, що Збройні Сили України високо цінують патріотизм та героїзм, відданість і безкорисність усіх добровольців та небайдужих громадян за багаторічну дієву підтримку українського війська, зокрема, бригад територіальної оборони Збройних Сил України.

І про це достеменно знає наш споконвічний ворог.

Звертаюсь із закликом долучатись до Збройних Сил України, поповнювати оперативний резерв і підрозділи територіальної оборони.

Разом переможемо!

Слава Україні!

Головнокомандувач Збройних Сил України

генерал-полковник Руслан Хомчак

Переглядів: 211 | Додав: voosou | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Друзі сайту



Кнопка СОУ

Тернопільська СОУКнопка КРоСОУ

zampolit





Вы можете встановити кнопку сайту Вінницької обласної організації Спілки офіцерів України в себе на сайті:

 Вінницька обласна організація Спілки офіцерів України


Громадська Рада при УМВС України у Вінницькій області

Українська Православна Церква (ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА УКРАЇНИ) Вінницько-Тульчинська Єпархія

Антикорупційний сайт



Copyright www.voosou.at.ua© 2024

Безкоштовний хостинг uCoz