П`ятниця, 26.04.2024, 00:21


Ви увійшли як    Гість   |  Вітаю Вас Гість  |   RSS

Головна  |  Мій профіль  |  Реєстрація  |  Вихід  |  Вхід


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 598
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вы можете встановити кнопку персонального сайту Ігоря Миколайовича Окуленка в себе на сайті:

 Сайт Ігоря Миколайовича Окуленка



Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2014 » Лютий » 8 » Заява голови Спілки офіцерів України
23:44
Заява голови Спілки офіцерів України

Шановні друзі!

05 січня 2014р., з подачі прокурора Запорізької області Кирилюка Олександра Володимировича, старший слідчий СУ ГУ МВС України в Запорізької області підполковник міліції Зайков Ілля Валерійович, викликавши на допит в якості свідка, без будь-яких підстав і доказів затримав та етапував до Орджонікідзевського райсуду м.Запоріжжя заступника Голови Запорізьської обласної організації Спілки офіцерів України, багаторічного борця з наркомафією в лавах міліції  Запорізьської області, з корупцією та зловживаннями посадових осіб  колишнього старшого лейтенанта МВС Шевченка Анатолія Вікторовича (зараз депутата Василівської міської ради, підполковника Міжнародного громадського комітету сприяння боротьбі з корупцією та тіньовою економікою, Керівника Південного регіону України ГО Українського комітету по боротьбі з корупцією, члена партії "Удар") сфабрикувавши вдруге справу і звинувативши його в захоплені Запорізьської ОДА та масових заворушеннях 26 січня 2014р. Наявна у Шевченка Анатолія Вікторовича відеоінформація та інші докази підтверджують його невиновність, але прокуратурою, слідством і судом вони до уваги не приймаються.

  Суддя Орджонікідзевського райсуду м.Запоріжжя Калюжна Вікторія Вікторівна за дивним збігом обставин і суддівського "комп'ютера", вдруге 06 лютого 2014 р. судила нашого побратима і без ніяких доказів вини Шевченка А.В. - винесла Ухвалу іменем України про застосування до Шевченка А.В. запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту цілодобово, строком на 60 днів. І це при тому, що Шевченко А.В. зовсім не винуватий,  живе один у власному будинку, є депутатом міської ради і повинен виконувати депутатські обов'язки, за станом здоров'я  має покази на декілька операцій.

Аналізуючи рівень фабрикантів цієї справи, можна стверджувати, що недопосаджені Шевченком кришовики наркоторгівців та ряд "білокомірцевих" злочинців знайшли можливість таким чином розправитися з одним з небагатьох чесних міліціонерів в сучасній Україні.

   Прошу чесних юристів та представників ЗМІ в Запорізькій області та по всій Україні оприлюднити цю інформацію і надати юридичну та іншу допомогу нашому побратиму.


З повагою,


ГОЛОВА ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ
ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ

СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ,

НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ II СКЛ.,

КАПІТАН І РАНГУ ЄВГЕН ЛУПАКОВ
Переглядів: 528 | Додав: voosou | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Друзі сайту



Кнопка СОУ

Тернопільська СОУКнопка КРоСОУ

zampolit





Вы можете встановити кнопку сайту Вінницької обласної організації Спілки офіцерів України в себе на сайті:

 Вінницька обласна організація Спілки офіцерів України


Громадська Рада при УМВС України у Вінницькій області

Українська Православна Церква (ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА УКРАЇНИ) Вінницько-Тульчинська Єпархія

Антикорупційний сайт



Copyright www.voosou.at.ua© 2024

Безкоштовний хостинг uCoz