Вівторок, 16.04.2024, 13:36


Ви увійшли як    Гість   |  Вітаю Вас Гість  |   RSS

Головна  |  Мій профіль  |  Реєстрація  |  Вихід  |  Вхід


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 598
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вы можете встановити кнопку персонального сайту Ігоря Миколайовича Окуленка в себе на сайті:

 Сайт Ігоря Миколайовича Окуленка



Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2014 » Березень » 5 » З В Е Р Н Е Н Н Я ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «СПІЛКА ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ» ДО УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ
12:23
З В Е Р Н Е Н Н Я ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «СПІЛКА ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ» ДО УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ

ШАНОВНІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!  БРАТИ І СЕСТРИ !

 

Україна в небезпеці! Президент Російської Федерації Володимир Путін розпочав неприховану збройну агресію проти нашої Батьківщини, порушивши усі норми міжнародного права, додатково до наявних в Криму військових підрозділів ЧФ РФ, ввів до Криму спецпідрозділи Збройних Сил Російської Федерації.

Таким чином, Російська Федерація продовжує розпочату ще у січні 1918 року за наказом Голови Раднаркому Російської Федерації Володимира Леніна війну проти незалежної України. Ми шануємо подвиг героїв Крут, молодих патріотів України, які поклали голови в боях проти російських окупантів, захищаючи підступи до Києва, столиці України, рятуючи Уряд УНР!

Вся історія України ХХ століття, після героїчної битви під Крутами, яскраво свідчить про жорстоке криваве нищення окупаційним владним більшовицьким режимом Російської Федерації, який окопався в Кремлі, Українського народу. Штучні голодомори 1921-1922 років, 1932-1933 років, 1947-1948 років та репресії протягом всього панування комуністичного режиму забрали життя десятків мільйонів українців, спричинили знищення сотень тисяч самодостатніх сільських господарств українських селян, чим підірвали основу самовідродження української нації на сході і півдні України. В період Другої світової війни у 1939-1945 роках втрати українців склали біля 45% від загальних втрат всіх народів на боці Радянського Союзу. Безпрецедентні втрати української нації протягом панування в Україні окупаційного російського комуністичного режиму є Геноцидом, який засудили всі цивілізовані держави.

Національно-визвольна боротьба українців у 2013-2014 роках по праву здобула повагу в усьому Світі, окрім Російської Федерації, в якій Кремлівські імперіалісти ніяк не можуть змиритися з новим цивілізаційним вибором Українського народу, спрямованим на забезпечення поваги до прав людини, свободи слова, чесного судочинства, вільного пересування, прозорості влади, підконтрольної народові, реалізації соціальних гарантій громадян та пристойного рівня життя Українського народу.

Втративши можливість повернути Україну під владу Російської Федерації через національну зраду Віктора Януковича, Кремлівські владоможці вирішили здійснити це у спосіб збройної агресії, порушивши усі норми міжнародного права. Але українські військовослужбовці, вірні своїй присязі, сміливо і професійно протистоять окупантам!

Шановні співвітчизники, ми маємо шанс, даний Богом, відстояти честь, свободу, незалежність і цілісність України. Цього вимагає історична пам'ять про героїв, що в різні часи полягли за волю України. Це вимагає наш обов’язок перед героями Небесної Сотні!

Всеукраїнська організація «Спілка офіцерів України» закликає:

всі, хто за станом здоров’я спроможний фізично встати на оборону України, з’явитися на збірні пункти місцевих військових комісаріатів і вступити до лав Збройних Сил України, всі інші – записуються до лав самооборони.

Всі на захист свободи, незалежності і територіальної цілісності України від московських окупантів!

                                                                      Всі на оборону України!             

                               Слава       Україні!                                                                                Слава Героям!

За рішенням Проводу ВГО «Спілка офіцерів України»

Голова Всеукраїнської організації "Спілка офіцерів України”

народний депутат ІІ скл.,

капітан 1 рангу                                                                                                                       Є.Лупаков

Переглядів: 505 | Додав: voosou | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Друзі сайту



Кнопка СОУ

Тернопільська СОУКнопка КРоСОУ

zampolit





Вы можете встановити кнопку сайту Вінницької обласної організації Спілки офіцерів України в себе на сайті:

 Вінницька обласна організація Спілки офіцерів України


Громадська Рада при УМВС України у Вінницькій області

Українська Православна Церква (ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА УКРАЇНИ) Вінницько-Тульчинська Єпархія

Антикорупційний сайт



Copyright www.voosou.at.ua© 2024

Безкоштовний хостинг uCoz