Четвер, 28.03.2024, 11:59


Ви увійшли як    Гість   |  Вітаю Вас Гість  |   RSS

Головна  |  Мій профіль  |  Реєстрація  |  Вихід  |  Вхід


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 598
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вы можете встановити кнопку персонального сайту Ігоря Миколайовича Окуленка в себе на сайті:

 Сайт Ігоря Миколайовича Окуленка



Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Серпень » 2 » Сьогодні відзначаємо День Повітряно-десантних військ та День Аеромобільних військ Збройних Сил України !
10:39
Сьогодні відзначаємо День Повітряно-десантних військ та День Аеромобільних військ Збройних Сил України !
День Повітряно-десантних військ та День Аеромобільних військ Збройних Сил України !



Сьогодні важко уявити собі професійну армію без військ швидкого реагування, які в будь-яку хвилину готові до висадки з повітря і швидкого розгортання в географічно віддалених районах тилової зони противника з метою максимального військового посилення наступального, оборонного чи дістабілізаціонного ефекту. Повітряно-десантні війська або сили ПДВ - спеціалізований і унікальний рід військ, днем народження якого вважається дата 2-го серпня. Саме в цей день, в далекому 1930-му році, в ході військових навчань під Воронежем, що проводився Московським військовим округом, був десантований перший парашутно-десантний підрозділ з 12-ти чоловік.
Блакитні берети, так ще називають цих, по істині славних солдатів, безстрашні і міцні воїни, гроза для будь-якого потенційного противника. За свою багаторічну історію забезпечили безліч блискучих перемог в умовах жорсткої дисципліни, почуття плеча і високої бойової підготовки. На теренах колишнього Радянського Союзу Повітряно-десантні війська були задіяні практично в усіх збройних конфліктах і забезпечували досить вагому підтримку всієї Радянської Армії, обростаючи самими неймовірними легендами і наводячи справжній жах на супротивника. Все це давалося дуже дорогою ціною, ціною власного життя, але ця ціна, яку десантники платили за наше мирне небо та збережені життя цивільного населення своєї держави.
Не дарма ПДВ вважаються і справжньою армійською елітою. За даними проекту DilovaMova.com, бойова підготовка військ, це не тільки бездоганне володіння будь-яким видом зброї, рукопашний бій і стрибки з парашутом. Це передові інтелектуальні технології ведення бою в найжорсткіших умовах, стратегія і тактика максимального військового ефекту із застосуванням мінімальної кількості власних сил для досягнення поставлених тактичних завдань.
У День ПДВ та Аеромобільних військ Збройних Сил України ми приєднуємося до привітань і поздоровлень на адресу наших десантників, частин обслуговування і забезпечення, на адресу навчальних центрів та військових інститутів, штабів і підрозділів, бажаючи їм завжди і у всьому бути на висоті!
Члени виконкому ВОО СОУ прийняли участь у святкових заходах !






З повагою, голова ВОО СОУ Ігор Окуленко
Переглядів: 826 | Додав: voosou | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Друзі сайту



Кнопка СОУ

Тернопільська СОУКнопка КРоСОУ

zampolit





Вы можете встановити кнопку сайту Вінницької обласної організації Спілки офіцерів України в себе на сайті:

 Вінницька обласна організація Спілки офіцерів України


Громадська Рада при УМВС України у Вінницькій області

Українська Православна Церква (ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА УКРАЇНИ) Вінницько-Тульчинська Єпархія

Антикорупційний сайт



Copyright www.voosou.at.ua© 2024

Безкоштовний хостинг uCoz