П`ятниця, 19.04.2024, 21:03


Ви увійшли як    Гість   |  Вітаю Вас Гість  |   RSS

Головна  |  Мій профіль  |  Реєстрація  |  Вихід  |  Вхід


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 598
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вы можете встановити кнопку персонального сайту Ігоря Миколайовича Окуленка в себе на сайті:

 Сайт Ігоря Миколайовича Окуленка



Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2014 » Травень » 6 » Олег Школьний: "Вінницька міліція контролює ситуацію в регіоні та готова дати відсіч будь-яким зазіханням на безпеку громадян" (ФОТО)
20:14
Олег Школьний: "Вінницька міліція контролює ситуацію в регіоні та готова дати відсіч будь-яким зазіханням на безпеку громадян" (ФОТО)

Керівник міліції Вінниччини Олег Школьний зустрівся з представниками Громадської ради при УМВС. Присутні обговорили проблемні питання в роботі міліції, шляхи їх подолання та подальшу співпрацю з громадськими організаціями в умовах складної соціально-політичної ситуації в країні.

В ході обговорення проблемних питань в роботі міліції Вінниччини особлива увага була зосереджена на первинній військовій підготовці бійців новоствореного батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Вінниця».

- Перші 30 новобранців батальйону вже пройшли п’ятиденні курси з використання та застосування зброї, спробували свою стрілецьку майстерність у міліцейському тирі. Тепер на них чекають тренування з орієнтування на місцевості, практичне застосування зброї з ураження супротивника, а також відпрацювання тактичних дій під час перевірки автомобілів, підозрілих осіб на наявність зброї, небезпечних предметів та надання першої медичної допомоги. Для цього вже розгорнуто наметове містечко на 200 чоловік, - говорить Олег Школьний. – Крім гарної професійної та фізичної підготовки, важливою складовою успішної діяльності міліціонера є його психологічна підготовка. Довіра до свого командира, бойових товаришів, чітке розуміння наказу, який не викликає сумнівів – запорука успішності не лише бійця, але й усього підрозділу.

Сьогодні на території області, а особливо у її прикордонних районах тісно налагоджена взаємодія міліції, МНС-івців, прикордонників та членів громадських формувань. Дійсність змусила людей об’єднатися та зосередити зусилля на недопущення правопорушень з боку радикально налаштованих людей. На в’їздах в обласний центр у цілодобовому режимі працюють мобільні блок-пости, де працівники міліції несуть службу спільно з добровольцями різних громадських формувань.

Як зазначив Олег Школьний, психологічний стан вінницької міліції нормальний, колектив потужний та боєздатний, а головне – патріотичні настрої захистити правопорядок в регіоні, а за необхідності, і будь-які посягання на територіальну цілісність країни.

Інформаційно-аналітичний Центр ВОО СОУ

Переглядів: 495 | Додав: voosou | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Друзі сайту



Кнопка СОУ

Тернопільська СОУКнопка КРоСОУ

zampolit





Вы можете встановити кнопку сайту Вінницької обласної організації Спілки офіцерів України в себе на сайті:

 Вінницька обласна організація Спілки офіцерів України


Громадська Рада при УМВС України у Вінницькій області

Українська Православна Церква (ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА УКРАЇНИ) Вінницько-Тульчинська Єпархія

Антикорупційний сайт



Copyright www.voosou.at.ua© 2024

Безкоштовний хостинг uCoz