Вівторок, 23.04.2024, 12:54


Ви увійшли як    Гість   |  Вітаю Вас Гість  |   RSS

Головна  |  Мій профіль  |  Реєстрація  |  Вихід  |  Вхід


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 598
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вы можете встановити кнопку персонального сайту Ігоря Миколайовича Окуленка в себе на сайті:

 Сайт Ігоря Миколайовича Окуленка



Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Лютий » 21 » Круглий стіл до Дня Захисників Вітчизни
20:30
Круглий стіл до Дня Захисників Вітчизни
У відповідності до плану роботи Громадської ради при Вінницькій обласній державній адміністрації, 21 лютого 2013 року, з 16 години до 17.30 в Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА було проведено круглий стіл на тему:"День захисника Вітчизни в історичному, суспільно-політичному, безпековому, соціально-правовому, національно-патріотичному та психолого-педагогічному аспектах" Ведучій круглого столу, Окуленко Ігор Миколайович,- голова комітету ГР при ОДА по взаємодії з силовими структурами - заступник голови громадської ради, привітав усіх присутніх із наступаючим святом. В обговоренні питань прийняли участь,- заступник начальника Департамента - начальник управління комунікацій з громадськістю Лазаренко Володимир Іванович, представники управління УМВС України у Вінницькій області, управління Пенітенціарної служби України у Вінницькій області, управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Вінницькій області, Повітряних Сил Збройних Сил України, управління Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України у Вінницькій області, члени громадської ради при ОДА, чени Вінницької обласної організації Спілки офіцерів України.
Учасники круглого столу з зацікавленістю прослухали інформацію стосовно стану реформування силових структур. Були обговорені питання їх взаємодії з громадськістю. Члени Громадської Ради при ОДА мали можливість поставити широке коло питань представникам правоохоронних та державних органів, представникам Збройних Сил України. Особливу увагу учасники круглого столу приділили питанням національно-патріотичного виховання молоді.
Учасники круглого столу прийняли резолюцію, в якій зокрема йдеться про необхідність залучення активу громадських організацій області до пропаганди військових традицій України в світлі виховання національно-патріотичних почуттів молоді.









Вінницька обласна організація Спілки офіцерів України щиро вітає громадян, для яких день 23 лютого, є Днем Захисників Вітчизни! Бажаємо Вам міцного здоров'я, благополуччя, щастя і вагомих здобутків в особистому, суспільному та професійному сферах.

Інформація про круглий стіл також розміщена на дружніх сайтах: Сайт УМВС України у Вінницькій області
Сайт Вінницької ОДА

Інформаційно-аналітичний центр ВОО СОУ
Переглядів: 965 | Додав: voosou | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Друзі сайту



Кнопка СОУ

Тернопільська СОУКнопка КРоСОУ

zampolit





Вы можете встановити кнопку сайту Вінницької обласної організації Спілки офіцерів України в себе на сайті:

 Вінницька обласна організація Спілки офіцерів України


Громадська Рада при УМВС України у Вінницькій області

Українська Православна Церква (ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА УКРАЇНИ) Вінницько-Тульчинська Єпархія

Антикорупційний сайт



Copyright www.voosou.at.ua© 2024

Безкоштовний хостинг uCoz