П`ятниця, 29.03.2024, 17:05


Ви увійшли як    Гість   |  Вітаю Вас Гість  |   RSS

Головна  |  Мій профіль  |  Реєстрація  |  Вихід  |  Вхід


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 598
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вы можете встановити кнопку персонального сайту Ігоря Миколайовича Окуленка в себе на сайті:

 Сайт Ігоря Миколайовича Окуленка



Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2014 » Лютий » 10 » Звернення Проводу Спілки офіцерів України до командувача внутрішніх військ МВС
16:39
Звернення Проводу Спілки офіцерів України до командувача внутрішніх військ МВС

                                                                                                                                                 Командувачу внутрішніх військ

                                                                                                                                                 МВС  України

                                                                                                                                                 генерал-лейтенанту МВС

                                                                                                                                                 С.Шуляку


№ 11-с

08   лютого  2014                            

 

Події, що відбуваються в суспільстві, змусили нас членів СОУ, які 27 липня 1991 р. на I з’їзді офіцерів-патріотів проголосили про створення ЗСУ та інших військових формувань, створювали нормативно-правову базу для їх функціонування, в тому числі і Закону України "Про внутрішні війська Міністерства внутрішніх справ України”, ухвалювали першу Конституцію України 1996р., звернутися до Вас з цим листом.

Наш обов’язок привернути увагу керівництва внутрішніх військ до наслідків порушення Вами та Вашими підлеглими офіцерами, військовослужбовцями внутрішніх військ положень ст. 3, 8, 19, 22, 24, 27, 28, 29, 30, 34, 39, 44, 50, 55, 59, 60, 62, 64, 68 Закону України «Про внутрішні війська МВС України», військової Присяги. В ст.2 зазначеного закону наведений виключний перелік завдань внутрішніх військ, в якому немає завдань щодо вбивства, катування громадян України, порушенню їх конституційних прав. В ст.3 зазначається: ”Діяльність внутрішніх військ будується на принципах законності та гуманізму, поваги до особи, її прав і свободи».

Щодо законності. Які правові підстави щодо перебування підрозділів внутрішніх військ в центрі м. Києва, на вул. Грушевського? Якими діями учасники Євромайдану змусили Вас надати наказ на переміщення внутрішніх військ на вул. Грушевського?

В Україні не введено надзвичайний стан, тому обмеження прав громадян України на вільне пересування  в м. Києві є протизаконним. І Ви це знаєте!

Тепер щодо гуманності: "гуманізм – визнання людини найвищою цінністю у світі, повага до гідності та розуму людини ” (Українська Вікіпедія). На совісті керівництва МВС, внутрішніх військ чотири вбитих людини, десятки закатованих, скалічених, поранених, зниклих безвісті, сотні постраждалих. Ваші підлеглі  стріляли в журналістів, медиків. З точки зору гуманізму такі дії пояснити не можна.

За порушення Конституції України - Закону прямої дії наступає юридична відповідальність. Сьогодні прокуратура, суди, міліція діють поза межами Конституції, законів України, захищаючи В.Януковича, С.Клюєва, В.Захарченка та інших збанкрутілих чиновників, які зруйнували конституційний лад, змінили Конституцію в незаконний спосіб, підписали принизливі Харківські угоди,  грабували і грабують бюджет України, позбавили людей елементарних прав на працю, на соціальний і правовий захист. Саме тому люди вийшли на мирні протести. Замість того, щоб

дослухатись до пропозицій людей, влада 30.11.2013р., 01.12.2013р., 08.12.2013р., і в наступні дні, не своїми, а руками таких же зубожілих офіцерів, військовослужбовців влаштувала криваву бойню в центрі столиці. Теленовини світових інформагентств розпочинаються з показу тортур правоохоронними органами  громадян України. Невже це є наслідком програм навчання у навчальних закладах МВС України, чи може це є наслідком  недільних Богослужінь ? Адже у Святому Письмі перш за все написано: « Не вбивай, не кради, не бреши ….»

Вищим посадовим особам нинішньої влади є що захищати, вдаючись до відвертої брехні, примушуючи правоохоронні органи разом з бандитами до  вбивств та тортур громадян України.

Сьогодні загальновідомими фактами є те, що С.Клюєв, М.Азаров та інші придбали дорогу нерухомість в Австрії, інших країнах. Тобто, вони собі забезпечили план та засоби відходу, адже М.Азаров, після відставки на приватному літаку відбув до Австрії.

Ми маємо сумнів, що Ви та працівники внутрішніх військ маєте закордонну нерухомість чи паспорти інших країн! А те, що буде відповідальність за вчинені злочини, віддання і виконання злочинних наказів (ст.60 Конституції України) ні у кого  немає сумнівів.

Адже сьогодні вже відомо достатньо прізвищ працівників МВС, які знущались над людьми. Відомо хто знущався над Ігорем Луценком, хто катував Михайла Гаврилюка. За інформацією це представники МВС України: С.Хортюк, М.Костюк, І.Фірак, О.Плахотнюк, … Відомо хто давав команди і викрадав людей, хто палив автомобілі, … Перелік можна продовжити, але на все свій час – час розкидати каміння і час каміння  збирати….

Отже, нинішня влада на чолі з В.Януковичем з метою збереження своїх повноважень, за допомогою збанкрутілої правоохоронної системи, разом з кримінальними елементами організувала терор проти власного народу. Ці злочини підпадають під міжнародне законодавство щодо злочинів проти людяності.

Просимо з нашим зверненням  ознайомити всіх військовослужбовців та працівників внутрішніх військ, а також вчасно відмовитись від співучасті у терористичних діях проти громадян України, адже Ви навчались і виховувались в армійському середовищі.

Про результати розгляду нашого звернення просимо повідомити Спілку офіцерів України у  встановлений законом термін.

За рішенням  Проводу ВГО «Спілка офіцерів України»

 

Голова ВГО «Спілка офіцерів України»,

народний депутат України  ІІ скликання                                                                                                                                                                                            капітан 1 рангу                                                                                                   Є. Лупаков

Переглядів: 507 | Додав: voosou | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Друзі сайту



Кнопка СОУ

Тернопільська СОУКнопка КРоСОУ

zampolit





Вы можете встановити кнопку сайту Вінницької обласної організації Спілки офіцерів України в себе на сайті:

 Вінницька обласна організація Спілки офіцерів України


Громадська Рада при УМВС України у Вінницькій області

Українська Православна Церква (ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА УКРАЇНИ) Вінницько-Тульчинська Єпархія

Антикорупційний сайт



Copyright www.voosou.at.ua© 2024

Безкоштовний хостинг uCoz