Четвер, 28.03.2024, 10:49


Ви увійшли як    Гість   |  Вітаю Вас Гість  |   RSS

Головна  |  Мій профіль  |  Реєстрація  |  Вихід  |  Вхід


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 598
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вы можете встановити кнопку персонального сайту Ігоря Миколайовича Окуленка в себе на сайті:

 Сайт Ігоря Миколайовича Окуленка



Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2010 » Грудень » 29 » З ЩИРОЮ ВДЯЧНІСТЮ ОЛЕГУ ЛЕОНІДОВИЧУ ГРУНТКІВСЬКОМУ ЗА "ПІДТРИМКУ ВОО СОУ"!!!!!!!!!!!!!
22:42
З ЩИРОЮ ВДЯЧНІСТЮ ОЛЕГУ ЛЕОНІДОВИЧУ ГРУНТКІВСЬКОМУ ЗА "ПІДТРИМКУ ВОО СОУ"!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!ТЕРМІНОВО!!!!!!!!!!!

29 грудня 2010 року за вихідним №350/146/3/1930 на ім‘я голови Вінницької обласної організації Спілки офіцерів України надійшов лист від начальника управління з виховної та соціально-психологічної роботи Командування Повітряних Сил Збройних Сил України з довгоочікуваним рішенням на неодноразові звернення до командування Повітряних Сил Збройних Сил України щодо вирішення питання щодо виділення приміщення спілці офіцерів для організації роботи по виконанню  Вінницькою обласною організацією Спілки офіцерів України
статутних завдань. За текстом відповіді, абзац четвертий " У звязку з необхідністю додаткових приміщень для Центру військово-музичного мистецтва Повітряних  Сил Збройних Сил України, розширенням шкільно-курсової мережі та гурткової роботи на даний час не має можливості для розміщення Вінницької обласної організації Спілки офіцерів України у 60 будинку офіцерів"!!!!!!!!!
Нажаль, що надає відповідь начальник управління з виховної роботи, хоча не йому надавася запит і не він мав би надавити відповідь. Залишимо ці дрібниці поза увагою, зупинимося на змісті відповіді, який наведено раніше. Мабуть пан НАЧАЛЬНИК на очі не бачів директиву Міністра оборони України від 27.04.2009 р. № Д-13 "Про вдосконалення співпраці органів військового управління з громадським організаціями", де зазначено, що "вагомий внесок у справу будівництва та розвитку Збройних Сил України, військово-патріотичного виховання молоді, соціального та правового захисту військовослужбовців, осіб, звільнених з військової служби у запас або відставку, зробили такі громадські організації як Спілка офіцерів України, Організація ветеранів України, Українська спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), Українське козацтво, Всеукраїнське товариство "Просвіта” імені Тараса Шевченка тощо". Переконаний що пан Грунтківський "досконало та повністю" виконав вимогу директиви, і не забув здійснити звіт, як зазначено в директиві, за текстом "щороку до 10 грудня надавати встановленим порядком заступнику Міністра оборони України (згідно з розподілом функціональних повноважень) звіти про підсумки співпраці органів військового управління з громадськими організаціями". У Вінницької обласної організації Спілки офіцерів України є велике бажання вивчити зміст такої доповіді!  
МИ ЗВЕРТАЄМОСЬ ДО КОМАНДУВАЧА ПОВІТРЯНИХ СИЛ  ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ ГЕНЕРАЛ-ЛЕЙТЕНАНТА ОНИЩЕНКА С.І. З КЛОПОТАННЯМ РОЗІБРАТИСЯ В СИТУАЦІЇ ТА ВИРІШИТИ ПОЗИТИВНО ПИТАННЯ ЩОДО ВИДІЛЕННЯ ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ!



З повагою Голова ВОО СОУ
полковник запасу, к.п.н.,доцент                                            І.М.ОКУЛЕНКО


 

                                                                      
Переглядів: 812 | Додав: voosou | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Друзі сайту



Кнопка СОУ

Тернопільська СОУКнопка КРоСОУ

zampolit





Вы можете встановити кнопку сайту Вінницької обласної організації Спілки офіцерів України в себе на сайті:

 Вінницька обласна організація Спілки офіцерів України


Громадська Рада при УМВС України у Вінницькій області

Українська Православна Церква (ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА УКРАЇНИ) Вінницько-Тульчинська Єпархія

Антикорупційний сайт



Copyright www.voosou.at.ua© 2024

Безкоштовний хостинг uCoz