Середа, 24.04.2024, 00:17


Ви увійшли як    Гість   |  Вітаю Вас Гість  |   RSS

Головна  |  Мій профіль  |  Реєстрація  |  Вихід  |  Вхід


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 598
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вы можете встановити кнопку персонального сайту Ігоря Миколайовича Окуленка в себе на сайті:

 Сайт Ігоря Миколайовича Окуленка



Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Травень » 9 » Вінницька обласна організація СОУ спільно із управлінням ДСНС України у Вінницькій області, Вінницькою Пристанню організували свято !
00:37
Вінницька обласна організація СОУ спільно із управлінням ДСНС України у Вінницькій області, Вінницькою Пристанню організували свято !
Екскурсія для учасників та ветеранів війни за маршрутом «Вінниця-Сабарів-Вінниця» на теплоході Вінницької пристані «Ляля Ратушна» відбулася за сприяння громадської ради при облдержадміністрації, Вінницької обласної організації Спілки офіцерів України, філії ПАТ «Київський річковий порт» – пристань «Вінниця» та управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Вінницькій області. Директор порту Хоменко Олександр Миколайович, начальник управління ДСНС України у Вінницькій облаcті полковник цивільного захисту Шевчук Руслан Богданович, голова ВОО СОУ полковник Окуленко Ігор Миколайович, к.п.н., доцент, проректор ВІКОП, студенти та викладачі ВІКОП привітали ветеранів війни із святом. Пісні воєнних років лунали у виконанні самих ветеранів та військового оркестру управління Державної служби надзвичайних ситуацій у Вінницькій області.
Під час подорожі відчувалося, що мальовничі краєвиди Південного Бугу, торкаючись душі кожного, мають властивість давати волю емоціям – пасажири особливого рейсу згадували яскраві епізоди життя. Майже дві години річкового круїзу ветерани спілкувалися з друзями, пригадували щось своє, гуртом співали задушевні пісні у супроводі баяну.
Неймовірні емоції, гарний настрій та неабиякий заряд позитиву отримали всі учасники подорожі.













Щиро дякуємо Департаменту інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА, телаканалу ВДТ-6 "ВІНТЕРА", телеканалу "ВІТА" та кореспондентам сайту Вінницької ОДА та управління державної служби надзвичайних ситуацій України у Вінницькій області за висвітлення  благодійної акції.

Більше інформації на наших дружніх сайтах:
зсилка на сайт Вінницької обласної державної адміністрації та зсилка на сайт Державної служби надзвичайних ситуацій у Вінницькій області     Тисніть на зсилки
Переглядів: 748 | Додав: voosou | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Друзі сайту



Кнопка СОУ

Тернопільська СОУКнопка КРоСОУ

zampolit





Вы можете встановити кнопку сайту Вінницької обласної організації Спілки офіцерів України в себе на сайті:

 Вінницька обласна організація Спілки офіцерів України


Громадська Рада при УМВС України у Вінницькій області

Українська Православна Церква (ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА УКРАЇНИ) Вінницько-Тульчинська Єпархія

Антикорупційний сайт



Copyright www.voosou.at.ua© 2024

Безкоштовний хостинг uCoz