Вівторок, 23.04.2024, 10:45


Ви увійшли як    Гість   |  Вітаю Вас Гість  |   RSS

Головна  |  Мій профіль  |  Реєстрація  |  Вихід  |  Вхід


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 598
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вы можете встановити кнопку персонального сайту Ігоря Миколайовича Окуленка в себе на сайті:

 Сайт Ігоря Миколайовича Окуленка



Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2011 » Жовтень » 29 » Мітинг під стінами Вінницької обласної ради та облдержадміністрації
12:50
Мітинг під стінами Вінницької обласної ради та облдержадміністрації

28 жовтня під приміщенням Вінницької обласної ради та облдержадміністрації відбувся велелюдний мітинг Комітету опору диктатурі. Час та місце проведення заходу були обрані не випадково, адже саме в цей день відбувалась сесія обласної ради.

Розпочала мітинг своїм виступом лідер обласного осередку «Батьківщини» Людмила Щербаківська, яка закликала присутніх спільно боронити  демократію та європейський вибір України. Вона повідомила про очищення депутатських рядів «Батьківщини» в обласній раді шляхом виключення перебіжчиків, першим «звільнились» від Григорія Сторчака.  Його відкликання відбулось в зв’язку з невиконанням постанов Президії політичної партії. Також, за словами політика на XX партійній конференції було прийнято рішення зареєструвати наступного за списком кандидата в депутати до Вінницької обласної ради, обраного в багатомандатному виборчому окрузі за списком політичної партії «Батьківщина», а саме Олександра Коваля.

Лідер Вінницької  Батьківщина запропонувала учасникам мітингу підтримати спільну заяву до обласних депутатів з рядом політичних та соціальних вимог, серед яких є навіть розпуск Верховної ради та проведення  дострокових парламентських виборів. Під спільні вигуки підтримки, Л. Щербаківська пішла вручати вимоги голові обласної ради С. Татусяку.

В своїй промові голова Вінницького Комітету опору диктатурі Віталій Донець зауважив, що тільки об’єднавшись суспільство та політичні сили зможуть протидіяти диктатурі.  «В Києві створено Комітет опору диктатурі.  Аналогічна організація створена і в Вінниці, до її лав увійшло більше 20 політичних та громадських організацій» - підкреслив Віталій Донець, відповідаючи на запитання людей про можливості для об’єднання опозиційних сил.

Олексій Фурман, керівник обласного осередку Всеукраїнського об’єднання  «Свобода» прокоментував вислів російського Президента Дмитра Медведєва, який говорив про надання  підтримки Україні. «Ви відчуваєте його підтримку ?» -  запитав в учасників мітингу О. Фурман.

Почесний голова Вінницької незалежної профспілки «Голос народу» Віктор Малиновський  повідомив присутнім рішення, що були прийняті на 12-й сесії Вінницької міської ради яка відбулась 27 жовтня. «Вони хочуть створити раду з питань цензури та захисту моралі при міськвиконкомі. Для чого це робиться? Для того, щоб поставити рекламний бізнес Вінниці в додаткові рамки  та здирати більше грошей. Подібні заходи будуть особливо небезпечними при наближенні виборів та призведуть до повної заборони політичної реклами опозиційних сил» -  заявив лідер Голосу народу.  Також Віктор Малиновський повідомив про кричущі факти здирництва в житлово-комунальній галузі м. Вінниця. «Зараз, вони розклеїли об’яви  про здійснення платної процедури по повірці лічильників, але ж закон зобов’язує здійснювати ці роботи абсолютно безкоштовно» - підкреслив громадський лідер.

Участь в мітингу прийняли представники Батьківщини, Свободи, Голосу народу, НРУ та багатьох інших громадських та політичних організацій.

                                                                                                  












Переглядів: 691 | Додав: voosou | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Друзі сайту



Кнопка СОУ

Тернопільська СОУКнопка КРоСОУ

zampolit





Вы можете встановити кнопку сайту Вінницької обласної організації Спілки офіцерів України в себе на сайті:

 Вінницька обласна організація Спілки офіцерів України


Громадська Рада при УМВС України у Вінницькій області

Українська Православна Церква (ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА УКРАЇНИ) Вінницько-Тульчинська Єпархія

Антикорупційний сайт



Copyright www.voosou.at.ua© 2024

Безкоштовний хостинг uCoz