П`ятниця, 29.03.2024, 02:32


Ви увійшли як    Гість   |  Вітаю Вас Гість  |   RSS

Головна  |  Мій профіль  |  Реєстрація  |  Вихід  |  Вхід


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 598
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вы можете встановити кнопку персонального сайту Ігоря Миколайовича Окуленка в себе на сайті:

 Сайт Ігоря Миколайовича Окуленка



Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2010 » Жовтень » 10 » Архів 3
19:33
Архів 3

«Ніколи не повірю в те, що нечисті на руку люди можуть бути справжніми патріотами-державниками. Вони патріоти доти, доки їм це вигідно, їх можна купувати, шантажувати, примусити служити будь-якій ідеї. У них батьківщина там, де їм добре і безпечно…»

                                                                                                                 В. Чорновіл






Обираючи, будьте пильними!

З перший днів приходу до влади Януковича та партії регіонів стало очевидним, що ця влада не для людей. Удвічі збільшені тарифи на газ, зростають споживчі ціни, намагаються продовжити пенсійний вік на п’ять років. Немає обіцяних збільшень мінімальних зарплат, пенсій, стипендій, розпочалась тотальна регіоналізація на місцях – людей під загрозою звільнень з роботи заставляють вступати в Партію регіонів.

Вінницькі можновладці домбровські, заболотні, гройсмани, розуміючи низьку репутацію Партії регіонів на Вінниччині, вишукали собі інші політичні структури. Для них звично бути флюгером, лише б владне «корито» не втратити. Вони були і в КПРС, і в НДП, і в «За Єду», і в «Нашій Україні», і в «Батьківщині». Сьогодні їхні прізвища фігурують в «Єдності», «Сильній Україні», а мер Гройсман виявився «найбільш скромним» і обрав собі партію «Совість України», про яку останніх п’ять років ніхто не чув. А ще «більшу скромність» він виявив на біл-бордах «Гройсман совість України». Ось так, не мало, не багато. Вже не поетеса Ліна Костенко совість України, а Володимир Гройсман!

Маємо зламати корупційну систему.

Отже,  не секретом є те, що влада у Вінниці узурпована гройсманами та угрупуванням олігархів бізнесменів. Безкарна корупція, зухвале беззаконня, нахабна брехня не мають меж. Людина незахищена. Скаржитись немає кому. Органи прокуратури та міліції фактично підконтрольні Гройсману. Рух поставив за мету зламати цю корупційну систему, тому висунув на посаду Вінницького міського голови рухівця-правозахисника, відомого адвоката, українця Палія Валерія Максимовича.

«Ми переможемо, якщо зрозуміємо, що так далі жити не можна, що потрібні зміни, що Вінниця має бути культурним містом, а не суцільним базаром, у який вона сьогодні перетворена. Докладу максимум зусиль щоб міська рада діяла згідно закону і виключно в інтересах мешканців Вінниці»

В. Палій

Переглядів: 803 | Додав: voosou | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Друзі сайту



Кнопка СОУ

Тернопільська СОУКнопка КРоСОУ

zampolit





Вы можете встановити кнопку сайту Вінницької обласної організації Спілки офіцерів України в себе на сайті:

 Вінницька обласна організація Спілки офіцерів України


Громадська Рада при УМВС України у Вінницькій області

Українська Православна Церква (ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА УКРАЇНИ) Вінницько-Тульчинська Єпархія

Антикорупційний сайт



Copyright www.voosou.at.ua© 2024

Безкоштовний хостинг uCoz