Четвер, 28.03.2024, 23:09


Ви увійшли як    Гість   |  Вітаю Вас Гість  |   RSS

Головна  |  Мій профіль  |  Реєстрація  |  Вихід  |  Вхід


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 598
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вы можете встановити кнопку персонального сайту Ігоря Миколайовича Окуленка в себе на сайті:

 Сайт Ігоря Миколайовича Окуленка



Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2010 » Жовтень » 10 » Архів 4
20:04
Архів 4

«Поки матимемо партію влади, а не політично структуроване суспільство з відповідальною владою і пильною опозицією, поки верхівку влади не займуть люди чесні, особисто нічим не скомпрометовані, доти ладу в державі не буде.»

В. Чорновіл

Знайомтеся і голосуйте за виборчий список кандидатів у депутати Вінницької міської ради від Народного Руху України

Палій Валерій Максимович


Народився 26.07.1949 р. в с. Рахни Шаргородського району Винницької області. Освіта вища юридична. Працював прокурором слідчого управління Винницької облпрокуратури по нагляду за мiлiцiєю. Був незаконно звільнений з посади за відмову укриття злочинів і зловживань владою працівників міліції, але зумів себе захистити. Постійно займається правозахисною діяльністю. Був делегатом 1 Конгресу українських юристів. Один із засновників Подільського центру прав людини. Делегат Установчого з’їзду НРУ. У 1994-98 р. депутат Вінницької обласної Ради, заступник голови депутатської комісії з питань законності, правопорядку i охорони прав людини. У 1992 р. по 1996 р. працював завідуючим юридичним відділом Вінницької обласної державної адмiнiстрацii. З 1996 р. займається адвокатською дiяльнiстю. Виграв більше тисячі справ. Балотується  на посаду Мера міста Вінниці.

                                                 Гурин Василь Йосипович


                                                

Народився 02.01.1961 р. в Тернопільській обл.. У м. Вінниці проживає із 1962 року. Освіта вища педагогічна. З 1987 р. вчителював. З 1997 р. – 2004 р. працював завідувачем кабінетом національного виховання Вінницького обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників, з якого звільнений на початку «Помаранчевої революції». Делегат Установчого З’їзду НРУ. Член Української Гельсінської Спілки. У 2009 році Указом Президента України Віктора Ющенка № 939/2009 від 18.11.2009 р. нагороджений відзнакою Президента України  орденом «За мужність». Отримувати цю нагороду відмовився, оскільки не бажав бути в одному ряду з нагородженими Президентом В. Ющенком  потебеньками, ківаловими та до них подібних. Член партії Народний Рух України. Також балотується по виборчому округу №12.

                                                Болюх Сергій Афанасійович


Народився 01.01.1949 р. в м. Вінниці. Освіта вища. Лікар-хірург. З 1982 по 1992 р.р. працював в облздороввідділі на посаді інспектора, завідуючого сектором підготовки медичних кадрів, працюючи по сумісництву лікарем-хірургом невідкладної допомоги 1982-1996 роки. В 1996 році працював заступником начальника Головного лікувального управління Міністерства охорони здоров’я України, в 1997-Медична страхова компанія «Панацея- 97». З 1997 по цей час працює в Міжнародному благодійному фонді «Діти Наша Надія» медичним директором. Хірург 3-ї міської лікарні м. Вінниці з 2003 по 2007рік. З 2007 по цей час працює лікарем-хірургом Вінницької міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги. Також балотується по виборчому округу №21.

                                         Окуленко Ігор Миколайович.

                                                                    

Народився 03.10.1965 р. в м. Вінниця. Полковник, ветеран військової служби. Звільнився з посади командира військової частини. Голова Вінницької обласної організації Спілки офіцерів України. Закінчив Курганське вище військово-політичне авіаційне училище (цивільний фах вчитель історії і суспільствознавства), Київський торговельно-економічний інститут за спеціальністю економіст-бухгалтер, Вінницький державний педагогічний інститут за спеціальністю практичний психолог. Кандидат психологічних наук. Доцент Міжнародної кадрової академії. Викладач психології і педагогіки та господарського законодавства Вінницького інституту конструювання одягу та підприємництва. Також балотується по виборчому округу №15.

                            Олійник Анатолій Васильович

                           

Народився 20.03.1961 року в Черкаській області. У Вінниці проживає з 1988 р.  Освіта вища. Закінчив історичний факультет Київського державного університету ім. Т. Шевченка за спеціальністю «історія». Після закінчення навчання проходив службу в армії. Після служби рік працював учителем фізкультури в Малосалтанівській школі Васильківсько району  на Київщині, потім п’ять років – учителем історії у Вінницькій СШ №13. Протягом 1993-97р.р. займався підприємницькою діяльністю. Сьогодні працює викладачем Вінницького торгівельно-економічного коледжу КНТЕУ.

Окрім того, у виборчому списку до Вінницької міської ради представлені вчителі Михайло Сіранчук, Валентина Іванішина, викладачі Валентина Шпак, Павло Присяжнюк, підприємець Володимир Петришин, доцент, кандидат медичних наук Василь Берко, старший викладач, кандидат педагогічних наук Микола Мельник, інженер-геодезист Петро Марченко, адвокат Лариса Кирилюк, робітник Микола Мельник.



Голосуймо за виборчий список

НАРОДНОГО РУХУ УКРАЇНИ!


НАШ НОМЕР 10 в списку!
Переглядів: 1737 | Додав: voosou | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Палий Валерий Максимович  
0
Здравствуйте, уважаемый Валерий Максимович! У меня для Вас есть очень важные новости. Ответьте мне, пожалуйста!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Друзі сайту



Кнопка СОУ

Тернопільська СОУКнопка КРоСОУ

zampolit





Вы можете встановити кнопку сайту Вінницької обласної організації Спілки офіцерів України в себе на сайті:

 Вінницька обласна організація Спілки офіцерів України


Громадська Рада при УМВС України у Вінницькій області

Українська Православна Церква (ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА УКРАЇНИ) Вінницько-Тульчинська Єпархія

Антикорупційний сайт



Copyright www.voosou.at.ua© 2024

Безкоштовний хостинг uCoz