П`ятниця, 26.04.2024, 09:34


Ви увійшли як    Гість   |  Вітаю Вас Гість  |   RSS

Головна  |  Мій профіль  |  Реєстрація  |  Вихід  |  Вхід


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 598
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вы можете встановити кнопку персонального сайту Ігоря Миколайовича Окуленка в себе на сайті:

 Сайт Ігоря Миколайовича Окуленка



Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2014 » Червень » 2 » Чи буде кордон на замку ?!
11:31
Чи буде кордон на замку ?!

За матеріалами: http://vesti.ua/donbass/54616-kiev-lomajut-golovu-nad-zakrytiem-granicy-s-rf

                                                                       

                                                                         ЧИ БУДЕ КОРДОН НА ЗАМКУ
Чи будуть зміни на східному фронті на цьому тижні? Як ми писали зі слів джерела в оточенні нового президента , перед силовиками стоїть завдання до дня інавгурації (7 червня ) блокувати держкордон по периметру Донецької та Луганської областей з тим , щоб відрізати самопроголошені республіки від допомоги, що надходить з Росії , а потім вже після інавгурації по наказом новообраного президента завдати військового удару , зачистивши регіон ( час початку головного настання називають в проміжку від 9 до 14 червня , хоча в ДНР вважають , наприклад , що атака на Слов'янськ почнеться вже 4 червня). Чи реально це ?
Директор військових програм Центру Разумкова Микола Сунгуровський :
Все залежить від політичного рішення блокувати кордон. Якщо таке рішення буде , в допомогу прикордонникам , які своїми силами можуть перешкоджати тільки проривів невеликих диверсійних груп , повинні направити загони ЗСУ та Нацгвардії
За його словами , для того щоб кордон залишався недоторканим , потрібно технічно оснастити силові структури: « Військовим повинні надати вертольоти , або вони повинні постійно там перебувати » , - сказав нам Сунгуровський.
                                                                  РЕЦЕПТ ВІД « ПРАВОГО СЕКТОРА »
А ось Борислав Береза ​​, помічник лідера «Правого сектора » Дмитра Яроша , впевнений : справитися з ситуацією в Донбасі можна тільки за допомогою повномасштабної військової операції .
« Найманці з Росії щодня проникають на територію України . Їх кількість стає критичним , - написав він у « Фейсбуці ». - Військові гарантують повну зачистку сходу України за 30 днів. У них є три вимоги . Перше: гарантії , що після закінчення компанії з ними не вчинять, як з «Беркутом ». Щоб влада не звинуватила їх у всіх гріхах для зняття відповідальності з себе і не зробить їх крайніми . Друге: забезпечити всім необхідним. Зброєю, боєприпасами , транспортом , амуніцією та харчуванням . Третє: віддати наказ про початок фінальної стадії . Справа в тому , що вирішення цієї проблеми знаходиться тільки в одній площині. Повномасштабна військова операція. Місто оточується . Перша фаза: через гучномовці оголошується про те , що цивільне населення повинно залишити територію за добу - троє , після чого всі, хто знаходиться на території будуть оголошені пособниками ворога ... Друга фаза : місто підлягає масованій атаці з усіх видів зброї . Третя фаза - повне повторення першої . Четверта фаза - повне повторення другої . Потім фінальна фаза операції . Точкова зачистка міста з подальшим підключенням збиральної техніки. Ви скажете , що це жорстоко ? Це необхідно . Інакше через пару місяців ці метастази вразять ще більше областей ... Єдиною людиною , від якої залежить , дати або не дати цей наказ , буде головнокомандувач ЗС України , новообраний президент Петро Олексійович Порошенко ».
Ця заява вже викликала бурю обговорення в соцмережах. Думки розділилися . Частина вітає - нарешті хтось сказав , як потрібно рішуче діяти , щоб перемогти. А частина назвала Березу провокатором : мовляв , його заяви ще більш налаштують проти Києва Донбас , де і так з кожним випущеним снарядом і атакою авіації роздратування проти дій центрального уряду тільки посилюється.
                      Генерал -майор Володимир Антипенко , екс- начштабу Антитерористичного центру СБУ :
Я вважаю , навіть з тими , хто бере зброю , потрібно говорити. У законі про АТО є 69 стаття , в якій описані переговори з терористами. Потрібно спробувати з ними говорити . Вирішувати конфлікт політичними методами. Вести переговори не з Царьовим - Єфремовим , а з реальними центрами прийняття оперативних рішень - з тим же стрілецько- Гиркин . Кров далі лити марно і безперспективно , результату це не принесе. Тим більше , що президент обраний , від його імені можна говорити спокійно
До речі , вважає заяву Берези занадто оптимістичним і командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко . «На відміну від багатьох людей , які вважають , що АТО закінчиться буквально через кілька тижнів , то я вважаю , що це займе не один місяць , можливо до року» , - заявив він в ефірі « Подробиць ». Правда , за його словами , закінчити операцію за місяць можливо , але необхідно докласти дуже великих зусиль і перекрити канали постачання зброї і диверсантів з Росії в Україну .

Інформаційно-аналітичний Центр ВОО СОУ

Переглядів: 559 | Додав: voosou | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Друзі сайту



Кнопка СОУ

Тернопільська СОУКнопка КРоСОУ

zampolit





Вы можете встановити кнопку сайту Вінницької обласної організації Спілки офіцерів України в себе на сайті:

 Вінницька обласна організація Спілки офіцерів України


Громадська Рада при УМВС України у Вінницькій області

Українська Православна Церква (ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА УКРАЇНИ) Вінницько-Тульчинська Єпархія

Антикорупційний сайт



Copyright www.voosou.at.ua© 2024

Безкоштовний хостинг uCoz