Вівторок, 16.04.2024, 17:14


Ви увійшли як    Гість   |  Вітаю Вас Гість  |   RSS

Головна  |  Мій профіль  |  Реєстрація  |  Вихід  |  Вхід


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 598
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Вы можете встановити кнопку персонального сайту Ігоря Миколайовича Окуленка в себе на сайті:

 Сайт Ігоря Миколайовича Окуленка



Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Листопад » 30 » Чергове засідання виконавчого комітету ВОО СОУ,- 29.11.2013 року
03:05
Чергове засідання виконавчого комітету ВОО СОУ,- 29.11.2013 року
Прийняли участь в роботі виконавчого комітету ВОО СОУ: почесний голова ВОО СОУ Нижник О.І., голова ВОО СОУ Окуленко І.М., члени виконавчого комітету ВОО СОУ: Гаврилюк Ф.І., Клим'юк І.І, Нетлюх Б.М., Славін О.Ю., Хом'ячук Л.В., а також ветеран СОУ Шишко В.Г.

Решта членів виконавчого комітету: Новак В.Г., Проценко В.Я., Дигас С.І., а також запрошені Алєксєєв В.В., Куліш В.В. та Гузь І.В. були належним чином проїнформовані про час і місце проведення засідання, але проїгнорували його. Горобець О.В. та Мауріна Г.П. з поважних причин були відсутні на засіданні виконавчого комітету.

На порядок денний були винесені наступні питання:

1. Про позицію виконавчого комітету ВОО СОУ щодо звернення Українського Дому до Вінниччан.
2. Про позицію виконавчого комітету ВОО СОУ щодо звернення членів ВОО СОУ до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, голови ВГО СОУ та засобів масової інформації.
3. Про стан готовності до проведення конференції ВОО СОУ 30.11.2013 року.
4. Різне.

По питанню 1. було прийнято рішення щодо підтримання звернення Українського Дому до Вінниччан та підтримано підпис під зверненням голови ВОО СОУ, Ігоря Окуленка. Підсумок голосування: 5-ть членів виконкому проголосувало "за", 1-н утримався, "за" проголосував почесний голова ВОО СОУ. Рішення прийнято.
По питанню 2. було прийнято рішення про засудження дій членів ВОО СОУ, які
не використали визначені в Статуті ВОО СОУ форми роботи: засідання виконавчого комітету ВОО СОУ, збори та конференцію та підписали звернення до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, голови ВГО СОУ та засобів масової інформації без обговорення та прийняття рішення, отже в нелегітимний спосіб.  В порушення статті 3.7. Статуту ВОО СОУ, де зазначено, що: "члени Спілки зобов'язані:
- дотримуватися вимог Статуту Спілки;
- брати участь у роботі Спілки;
- боротися за єдність Спілки;
- бути зразком виконання статутних вимог положень Спілки", члени СОУ: Проценко В.Я., Новак В.Г., Алексєєв В.В., Горобець О.В., Куліш В.В., Мауріна Г.П., Дигас С.І., Боднар А.І., Хом'ячук Л.В. підписали вищезазначене звернення. Більше того, Алєксєєв В.В. підписався, як заступник голови ВОО СОУ, хоча на конференції не обирався заступником і, на сьогодні, таким не є. Куліш В.В., Гузь І.В. та Боднар А.І. підписалися як члени виконавчого комітету ВОО СОУ, хоча на конференції не обиралися до складу виконавчого комітету і, на сьогодні, такими не є. Цей факт чітко ілюструє, що підписанти цього звернення навмисно підготували фальсифікований текст по формі, суті та змісту, який спрямований на розкол ВОО СОУ. Також в порушення статті 4.5., де зазначено, що виконавчий комітет збирається за рішенням голови Спілки, вище зазначені члени СОУ неодноразово самостійно та потай проводили засідання виконавчого комітету.
Рішення про засудження дій членів СОУ, які підписали вищезазначене звернення прийнято більшістю голосів. Голосували "за" 5-ть, "за" почесний голова ВОО СОУ, 1-н утримався.
В процесі роботи виконавчого комітету ВОО СОУ на підставі статті 3.5. та статті 3.7 (зазначено вище) Статуту ВОО СОУ було прийнято рішення про виключення зі Спілки офіцерів України: Проценка В.Я., Новака В.Г., Алексєєва В.В., Куліша В.В., Гузя І.В., Дигас С.І., Боднара А.І.
Голосували окремо по кожному члену СОУ і по кожному було голосування одностайним: "за" 6-ть, "за" почесний голова ВОО СОУ. Рішення прийнято.
Що стосується Горобця О.В., який знаходиться на лікуванні та Мауріної Г.П., яка просила розглянути питання в ії присутності, розгляд перенесено на піздніший термін.
Голосували "за" 6-ть, "за" почесний голова ВОО СОУ. Рішення прийнято.
Щодо Хом'ячука Л.В. прийнято позитивне рішення про продовження його роботи в складі виконавчого комітету ВОО СОУ. Голосували "за" 6-ть, "за" почесний голова ВОО СОУ. Рішення прийнято.
У зв'язку із виключенням зі Спілки офіцерів України Новака В.Г. та Алєксєєва В.В. прийнято рішення про підготовку проведення виборчих зборів Вінницької районної організації СОУ та Вінницької міської організації СОУ. Голосували
"за"
6-ть, "за" почесний голова ВОО СОУ. Рішення прийнято.
Також було прийнято рішення про відкликання Новака В.Г. з Громадської Ради при Вінницькій районній раді.
Голосували "за"
6-ть, "за" почесний голова ВОО СОУ. Рішення прийнято.
Тимчасове виконання обов'язків заступника голови ВОО СОУ покладено на Нетлюха Б.М. Голосували "за"
6-ть, "за" почесний голова ВОО СОУ. Рішення прийнято.
Також прийнято рішення про подання на розгляд конференції ВОО СОУ питання про присвоєння звання почесний член ВОО СОУ Гаврилюку Ф.І., Шишку В.Г., Нетлюху Б.М.
Голосували "за"
6-ть, "за" почесний голова ВОО СОУ. Рішення прийнято.
По питанню 3. прийнято рішення про перенесення конференції у зв'язку з новими обставинами, неготовністю приміщення та неоповіщенням членів ВОО СОУ.

Голосували "за" 6-ть, "за" почесний голова ВОО СОУ. Рішення прийнято.

Проїгнорували засідання виконавчого комітету: Проценко В.Я., Новак В.Г., Дигас С.І., а також запрошені Алєксєєв В.В., Гузь.І.В. та Куліш В.В., хоча вони були належним чином оповіщені. Більше того, за наявною інформацією вище зазначені особи, а також Горобець О.В. всіляко перешкоджали проведенню засідання виконавчого комітету ВОО СОУ та спланували своє позастатутне чергове засідання на 9.00 2.12.2013 року, але вже в статусі осіб, виключених з лав Спілки офіцерів України.

Виконавчий комітет ВОО СОУ заявляє, що не допустить розколу в Спілці та принципово буде продовжувати національно-патріотичну спрямованність організації, яка діє в Україні з 18 серпня 1991 року. Ми приносимо вибачення перед ветеранами Спілки за ситуацію, що склалася. Однак на сьогодні прийняті принципові рішення, які унеможливлять подібну ситуацію в майбутньому.


Голова ВОО СОУ
Ігор Окуленко



Інформаційно-аналітичний Центр ВОО СОУ
Переглядів: 585 | Додав: voosou | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Друзі сайту



Кнопка СОУ

Тернопільська СОУКнопка КРоСОУ

zampolit





Вы можете встановити кнопку сайту Вінницької обласної організації Спілки офіцерів України в себе на сайті:

 Вінницька обласна організація Спілки офіцерів України


Громадська Рада при УМВС України у Вінницькій області

Українська Православна Церква (ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА УКРАЇНИ) Вінницько-Тульчинська Єпархія

Антикорупційний сайт



Copyright www.voosou.at.ua© 2024

Безкоштовний хостинг uCoz